Veckorna flyger ivag...



ja har i Australien gar tiden och  ja har skiftar traden i ljusgront och fotterna slipas mot den stanbelagda trottoaren, kaffedoften smyger sig pa fran alla cafeer som omringar en och och till kyrkan ar det vanligt att amn dyker upp pa skateboard.. ja sa detta ar mitt liv nu :)



Sa manniskor lar man kanna battre hela tiden, och jag ar verkligt valsignad med manga goda vanner runt mig har! Manniskorna ar mer eller mindre normala, mer eller mindre amerikanska ;) och en del e riktigt random, ja ha tankt manga ganger att min syster Josefine nog sku alska en hel hop med manniskor har :)

Det var smatt surrealistiskt att skypa me familjen i lordags, dar satt de framfor webcameran i ylletrojor mendans jag satt i 25 graders varme och i allt annat an ylletroja..
Det var roligt att fa hora hemifran lite! Det mesta ar sig likt, har jag pa kann!?

Jag ha nu joinat FUEL-teamet, som alltsa har hand om ungdomsarbete for 12-15 aringar och det ar fantastiskt att fa vara med! Det ar vilt och galen och jag kanner mig hemma :) Nu pa fredag ha jag och en kille blivit tillfragade att sjunga en duett, haha laten - the art of Love

Intressanta aspekter overlag har ar: musiken i kyrkan, i aulan och under ungdomsmotena spelas ofta det som spelas pa vilken radiokanal som helst..och danskultur ar det har :)

MATEN ar annorlunda och mina amerikanska vanner far mig att skratta manga ganger..de e Ohalsosamt till Max..

Om 1 och en halv vecka ar det Colour-conference som galler; kvinnokonferens som samlar tusentals kvinnor, sa dar ska vi tjana tva helger i rad 11-13 och 18-20 mars..

Annars sa har vi skolan, skoluppgifter just nu pa gang och jaa vi ha borjat ova med vara band infor upptradandet som vi har om nagra veckor :)

Jag ber for er och tanker pa er dar hemma! <3








Nicolina goes Hillsong






sol. internationalitet. glass. mindre gott godis. kaffe. skratt. grym undervisning. tjanande. solkram. worship. sand. summercamp. nya manniskor. drommar som vacks till liv. inre operation. attityder. palmer. beachen. slushy.
greek yougurt.

Forlat mig alla kara finlandare, jag lever och mar bra, alla saker fungerar dock inte riktigt har som dar hemma Finland! internet, mobiltelefoner osv. Ni har de bra dar hemma! Vi har annu inget fungerande internet i var lagenhet, men de ska vi se till att andra pa kvickt!

Men har ar jag iallfall, de e fredag eftermiddag och vi har just avslutat dagens sista lektion om Church and ministry.

Var skall jag borja...
Jag trivs oerhort bra och livet e underbart just nu!
Det ar valdigt intensivt just nu och vi gar igenom de forta veckorna av "intensives"..
Har umgas jag med alla mojliga manniskor: allt fran amerikaner, till norrman, tyskar och Australiensare, engelsman till afrikaner osv..
Men ja de e manga amerikaner har!
Vi bor  pa en innergard med majoriteten av de andra studeranden..
Jag sjalv bor med tre amerikaner och en engelsk tjej. de e mycket dramatik och hor och hapna de e inte jag som star for den biten! Vi har de gott och bra och vi ar sa valsignade over att ha fatt flyutta in i en fullmoblerad lagenhet!

Skolan ar pa gangavstand 10 minuter och beachen e SJUKt vacker!

Da vi inte ar i skolan, ar vi ute o undersoker staden och gor roliga saker!

Det ar roligt att se att mycket  ar sig likt inom forsamlingslivet! Ungdomarna e vilda och alskar rivig lovsang! Man arbetar utgaende fran "connectgroups" och olika delar av kyrkan som "wildlife" och "fuel" for tonaringar, "Powerhouse" for aldersgruppen 18-25 och "Frontline" for 25-30. Den har forsamlingen stravar efter att tjana sin samtid och gora kyrkan relevant, och de lyckas de verkligen med!

Det ar oerhort motiverande att fa vara i den har miljon och tjana i den har forsamlingen!

Pa samma gang finns det utmaningar, efter att ha varit so engagerad inom ledarskap och plotsligt vara en i mangden ar utmanande men ocksa oerhort nyttigt, Gud har verkligen satt mig pa operationsbordet redan och be att jag inte hoppar ner darifran utan att Gud far gora exakt det han vill i mig detta ar!


Jag tjanar just nu inom "choir" och "streetteams" jag funderar aven pa att bli engagerad inom "fuel" for 13-15 aringar. Sa det ar sa det ser ut nu!


Till alla, jag onskar att ni kunde vara har och se allt det har! Det ar oerhort vackert och kyrkan ar inspirerande!
Ha det sa bra! ibland saknar jag er nog ;)

Kram fran er
/Nicolina

RSS 2.0