Livet är en dröm, vissa ignorerar det och fortsätter klaga, andra lever drömmen.

Colour conference 1 är över..och vilken konferens det var! Många av killarnas reaktioner lät så här: "I have never seen so many women, on the same time, in my whole life" och visst är det en rätt passande kommentar då man står framför 12000 kvinnor, som lovsjunger. The entertainment centre i Darling Harbour var packat med kvinnor från olika länder och olika språk.

Som elever i Hillsong Leadership college, betydde det tre dagar av hårt och saligt arbete, för det är så oerhört mycket som skall fungera då man skall tjäna 12000. Vi tjänade genom olika team, många som man inte ens visste fanns och behövdes för att konferensen ska bli en fantastisk upplevelse. Vi bar runt saker, eskorterade kvinnorna in på röda mattan (Om du var en kille), lagade lunchboxar, skötte bilparkering, tjänade i kören, städade, stod i olika informationsbås osv.

Vi hade grymt kul, och det är underbart att få arbeta tillsammans som ett college för att tjäna kvinnor från hela världen. Många skratt och många lunchboxar för mitt teams del. På kvällen var jag i kören och sjöng av hela hjärtat.
Jag minns tillbaka på stunder med kören, sjungande på bakgården bland cement och lastbilar :) Bussturerna med collegebussen var också en upplevelse, där firades det med allsång och dans i den mån det gick.





de lediga dagarna efter colour, eller "Study leaf" som det heter, tog vi tacksamt emot och måndagen spenderades på Meroubra beach, kvällen på pancakes on the rocks, igår var det Akvariet som gällde och promenad i Darling harbour. Jag älskar Sydney by night.





Kommentarer
Postat av: IG

Help yourself, sluta tro på fantasier.

2010-05-05 @ 23:16:35
URL: http://ingengud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0